maanantai 10. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän pitkä viikonloppu tietää viime hetken valmistusta ja valmistautumista viikonlopun myyjäisiin. Lauantaina Turkuun joulumarkkinoille Kroopin Killan kojulle yhdistyksen edustajana ja sunnuntaina omilla tuotteilla ja työnäytöksellä Kankaisten Kartanon joulumarkkinoille yhteisellä pöydällä Pakaisten yrittäjien kanssa. Rautalangasta vääntämistä, lautanauhaa ja kinnasneulaamista tiedossa.

9.12.2012
Takana kaksi markkinapäivää, eilen 6 tuntia Turussa Kroopin Killan kojulla ja tänään kolme tuntia Kankaisten kartanossa. Turussa oli uusia myyntituotteita kuten vahasoihtuja, täikampoja ja puulusikoita sekä ihania glögimaustepusseja. Ilma suosi, ihmiset olivat liikkeellä hyvillä mielin ja veronpalautukset tipahtaneet tilille, joten mikäs oli markkinoilla ollessa. Kylmä koitti hiipiä kenkien kautta, mutta onneksi sain kaverilta makuualustan jalkojan alle, niin tarkeneminenkin parani. Hyvä markkinapäivä kaiken kaikkiaan.

Kankaisten markkinat olivat vain kolmen tunnin mittaiset ja se tuntui jonkinlaisena kiireenä. Sinne myös tullaan ehkä vielä jonkin verran itse kartanon takia eikä markkinoiden. Väkeä oli kaksi tuntia välillä ruuhkaksi asti ja sitten tietty hiljeni kuten aina loppua kohden. Ruuhkassa hyväkin ostomieli saattaa laantua ja pieni kiireen tuntu ei ole markkinoilla hyväksi.Kankaisissa olin vähäisillä omilla tuotteilla ja kehräsin työnäytöksenä. Tulihan loput koira+lammas -villat saatua langan malliin, sillä kassalippaan saranat eivät kovin kuluneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti